Als interimmanager moet je het doen met wat je aantreft. Dat is uitdagend en het plaatst je soms in situaties, die om veel creativiteit vragen. Ik ben geen interimmanager die komt voor saneringsprojecten. Dat is omdat ik daar zelden positieve resultaten van heb gezien.

Als een onderneming geen valide businesscase heeft, dan is dat in eerste instantie een probleem van het management. Als interimmanager kan ik helpen bij het veranderen van de businesscase. Heeft het management een businessclass die weer potentie heeft, dan volgt de transitie van de organisatie. Mijn ervaring is dat medewerkers heel goed begrijpen wat het betekend als een onderneming zich veranderd. Die verandering inleiden en uiteindelijk effectueren dat is mijn specialiteit.

Ziet u dat uw onderneming met de huidige activiteit geen toekomst meer heeft en zoekt u wat anders. Loopt uw organisatie vast in de aansluiting naar de markt. Wilt u de organisatie naar een hoger plan trekken en voorziet u frictie met de medewerkers. Bel me dan, nog voordat u iets communiceert. Mijn nummer is 06 101010 85.

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: