Introductie:

Mijn naam is Christiaan Kruims en ik ben adviseur, coach, project & interimmanager.  Mijn werkervaring heb ik opgedaan in verschillende sectoren zoals: handel, industrie, kunststof, technische automatisering, industriële verwarming, olie en gas industrie. Ik heb in grote en kleine organisaties gewerkt en zelfstandig opdrachten uitgevoerd.

Mijn hart ligt bij MKB bedrijven tot 250 man. Ik spreek de taal van de medewerkers en ken de specifieke problematiek van de MKB bedrijven uit eigen ervaring.

Wat kan ik voor u betekenen?

Algemeen: Ik adviseer en ondersteun bedrijven in het verbeteren van hun bedrijfsvoering en voer daarbij ook concrete projecten uit.

Doelstelling voor de komende jaren is, meerdere kleinere advies opdrachten naast elkaar en bij verschillende opdrachtgevers uit te voeren. Dat kan in de vorm van een jaarafspraak met onderliggend een matrix van activiteiten. Daarmee is het mogelijk om de tijd efficiënt te gebruiken en de kosten laag te houden. Binnen de matrix afspraak kan ik verschillende rollen vervullen zoals:


  1. Sparringpartner voor directie en managementteam. soms is het goed om een vreemde aan tafel te hebben, die als buitenstaander kritisch kan doorvragen. Dit om koker visie te voorkomen en uiteindelijk een betere beslissing te nemen.

  2.  Interimmanager: in mijn rol als de persoon die een verandering in de organisatie doorvoert, die mensen, afdelingen of projecten  die vastgelopen zijn weer vlot trekt. Mijn doel is altijd een win-win. Medewerkers die zich weer ontwikkelen en met plezier naar hun werk gaan, presteren beter.

  3. Adviseur: mensen helpen in hun ontwikkeling als ………., conflicten uit de wereld helpen tussen personen, burn-out preventie. Van managers, leiders maken. Advies op het gebied van organisatie en technische vraagstukken. Zie bij “advies” mijn aanbod om adviezen te geven in de vorm van een abonnement.


  4. Projectmanager: leidinggegeven aan een team mensen, die een projectdoel moeten halen. Dat project kan ook een organisatie verandering zijn, uitgevoerd door mensen uit de organisatie.

In mijn tariefstelling ben ik flexibel. Zelf heb ik in het MKB en bij startende bedrijven gewerkt en ik weet dat de draagkracht vaak beperkt is. In alle redelijkheid gaan we daar uitkomen.

error: Content is protected !!