Waarom deze training?

Deze training is een “game changer”. voor mensen die geen idee hebben wat bepalend is voor hun succes in de samenwerking met anderen. Waarom kan iemand in een onvoorstelbaar moeilijke situatie zich toch redden. Waarom iemand alles geregeld krijgt. Waarom we deze deal niet gekregen hebben. Het heeft een reden!

Er zijn mensen die onbewust bekwaam zijn in deze universele techniek. Door het bewust te maken wordt het nog effectiever. Heb je nu niet dat natuur talent, dan is dit de training die je de basis techniek leert. Deze training is uniek en leert je hoe je met zelfvertrouwen situaties naar je hand kunt zetten. Een dag training is kort, maar het gaat om de principes die je daarna dagelijks gaat gebruiken.

De training is niet alleen bedoelt voor sales mensen. Winst en verlies is hier bedoelt in meer algemene zin. In alle mogelijke situaties waar je samenwerkt met anderen kun je winnen of verliezen. Soms gaat het ook helemaal niet over winnen of verliezen, soms wil je alleen een positieve bevestiging.

Kosten

De kosten voor een basis training van 1 dag zijn € 350 incl. lunch en maximaal 8 cursisten. U kun zich inschrijven voor één van de 4 open trainingen in de tweede helft van 2019. Wilt u een incompany training voor een groep van 4-8 personen dan maak ik daar graag een passend voorstel voor.

Vragen

Voor verdere vragen kun u zich richt aan Christiaan Kruims Tel: 0610101085 mail: info@ckrpm.nl.

Mijn motivatie om deze training te geven

Ik geef zelden een training, maar dit is een bijzondere training. Zelf was ik een natuur talent en kon me goed redden in moeilijke situaties. De bewustwording van hoe het werkt in de communicatie met anderen heeft mij in mijn loopbaan in veel kritische momenten enorm geholpen. Na mijn training kon ik elke situatie aan en dat is winst. Ik wil dit graag verder geven, want het werkt en dat gaan we in de training ervaren. Het principe is eenvoudig, maar zeer effectief.

error: Content is protected !!